Hvordan bestille varer i nettbutikken

Logg inn med brukernavn og passord som du har mottatt fra Nevotex. Når du er logget inn kan du bestille våre produkter, se dine tidligere bestillinger, samt din bedriftsinformasjon. Søk i søk feltet eller klikk på produktet du ønsker å bestille i menyen. Skriv inn antall du ønsker å bestille, og klikk deretter "kjøp". Du ser nå din pris og antall på lager ved siden av kjøp knappen. Hvis du vil se hva du har i handlevognen din, klikker du på handlevogn ikonet øverst til høyre. I handlevognen kan du endre antall, slette eller legge til ett eller flere produkter. Tallet som vises ved siden av handlevognen, viser deg hvor mange artikler som er klar til bestilling.

Når du er i handlevognen og vil fullføre kjøpet, klikker du på Gå til kassen. Før du kan klikke på knappen og fullføre kjøpet, må du lese og godta våre kjøps- og leveringsbetingelser. Du godkjenner de ved å hake på boksen.

Når du har klikket på kasse-knappen, har du fullført bestillingen som da blir sendt til vår ordrekontor. Du vil motta en e-post med bekreftelse på at vi har mottatt bestillingen. Når ordrekontor har behandlet bestillingen vil du motta en ny e-post med ordre- og leveringsbekreftelse.

Har du spørsmål om hvordan du bestiller varer på nettbutikken, vennligst ring oss på 70 27 37 70 eller send en e-post til post@nevotex.no.