GARDINTEKSTIL

DESIGNVILLA PÅ VESTKYSTEN

STRAMT MØTER MYKT PÅ VESTKYSTEN

Hvordan skaper du en hjemmekoselig atmosfære i en stor villa preget av stram arkitektur og stilren design? For gardinskaperen Sofia Grankvist ble gardintekstiler fra Nevotex den naturlige løsningen.

Oppdraget fikk hun i forbindelse med innspillingen av TV-serien Grand Designs. – Flere av rommene trengte en mykere innramming, og riktig type gardiner kan endre stemningen uten å overta rommet helt. Jeg har samarbeidet med Nevotex tidligere og er veldig spent på de nye kolleksjonene Bari og Bologna. De friske fargene og den høye kvaliteten på materialet var helt riktig for dette prosjektet.

Gardiner har ikke bare en estetisk funksjon i innredningssammenheng. Materialets egenskaper påvirker også lysinnslipp, innsyn, brannsikkerhet og mye mer. – Med gardintekstilene fra Nevotex kunne vi ta hensyn til alle disse aspektene og samtidig bevare en elegant stil, sier Sofia Grankvist.

KUNDE: It’s She AB
OBJEKT: Villa utenfor Göteborg, tegnet av arkitekten Gert Wingårdh
GARDINSTOFF: Bari (farge: 003 beige, 007 grey), Bologna (farge: 004 silver, 002 pearl).

“Jeg er veldig begeistret for de nye kolleksjonene Bari og Bologna. De friske fargene og den høye kvaliteten på materialet var helt riktig for dette prosjektet.”

SOFIA GRANKVIST

It's she AB