DETTE ER NEVOTEX

Nevotex er Nord-Europas ledende leverandør av tekstiler, huder, tekniske materialer og verktøy for innredning og møbelproduksjon. Vår erfaring, ekspertise og glødende interesse for form, farge og tekstur hjelper møbeltapetserere, møbelprodusenter, arkitekter og designere med å realisere ideene sine. Produktsortimentet omfatter tusenvis av tekstiler, materialer og tilbehør. Vi skreddersyr alt fra komplette løsninger til spesifikke detaljer for møbelindustrien i produksjonslokalene våre i Narva, Estland.

EN KREATIV PARTNER – FRA IDÉ TIL FERDIG PRODUKT

Våre eksperter og prosjektteam hjelper deg med alt fra materialvalg, design og tilskjæring – hele veien frem til ferdig produkt. Vi tar ansvar for kvaliteten gjennom hele prosjektet og er kjent for høy leveringssikkerhet, korte ledetider og tydelig kommunikasjon.


Siden 1886

Nevotex ble grunnlagt i 1886 av engelskmannen Henry I C Lovegrove, under navnet Nässjö Vaddfabrik. Tolv år senere tok Albert Fritz over, og selskapet er fortsatt eid av hans familie. Sammen la Henry og Albert grunnlaget for en kunnskap og kvalitet som fortsatt går som en rød tråd gjennom materialene og produktene våre. I 1968 fikk vi navnet Nevotex, og i dag er Nevotex et internasjonalt konsern med egen produksjons-, salgs- og distribusjonsvirksomhet.

VERDIGRUNNLAG

Profesjonalitet, innovasjon og engasjement. Dette er verdier som preger virksomheten og bedriftskulturen vår. Nevotex jobber alltid for å yte best mulig service, holde avtaler og innfri kundenes forventninger.

Dette gjør vi blant annet ved å finne effektive løsninger med riktig kvalitet, forsøke å oppnå maksimal forretningsnytte og ta ansvar for gode relasjoner med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Vi arbeider for miljømessig, økonomisk og sosial bærekraft, er nysgjerrige, kreative, ser forbedringsmuligheter og tar initiativ til nye metoder og løsninger som skaper fordeler for kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

VIRKSOMHETEN

Nevotex Norge har hovedkontor og showrom i Ålesund på Sunnmøre, midt i hjertet av norsk møbelindustri. Her er du velkommen på besøk for å se alle våre produkt og lære mer om alle muligheter med vårt store produktsortiment. Vi har kunder over hele landet og har også showrom på Skøyen i Oslo.

KONTAKT

Vil du vite mer om Nevotex?

Ta kontakt, så forteller vi deg mer om hva vi har å tilby og hvordan vi kan hjelpe deg.