DETTE ER NEVOTEX

Nevotex er Nord-Europas ledende leverandør av tekstiler, huder, tekniske materialer og verktøy for innredning og møbelproduksjon. Med erfaring, ekspertise og en glødende interesse for form, farge og tekstur. Vi hjelper møbeltapetserere, møbelprodusenter, arkitekter og designere med å realisere sine ideer; produktsortimentet vårt omfatter tusenvis av stoffer, materialer og tilbehør. Og i våre produksjonslokaler i Narva i Estland skreddersyr vi alt fra komplette løsninger til spesifikke detaljer formøbelindustri.

EN KREATIV PARTNER – FRA IDÉ TIL FERDIG PRODUKT

Våre eksperter og prosjektteam hjelper deg med alt fra materialvalg, design og tilskjæring, hele veien til ferdig produkt. Vi tar ansvar for kvaliteten gjennom hele prosjektet og er kjent for høy leveringssikkerhet, korte ledetider og tydelig kommunikasjon.


Siden 1886

Nevotex ble grunnlagt i 1886 av engelskmannen Henry I C Lovegrove, under navnet Nässjö Vaddfabrik. Albert Fritz tok over 12 år senere, og selskapet er fortsatt eid av hans familie. Sammen la Henry og Albert grunnlaget for kunnskapen og kvaliteten som fortsatt går som en rød tråd gjennom materialene og produktene våre. Navnet Nevotex stammer fra 1968, og i dag er Nevotex et internasjonalt konsern med salgs- og distribusjonsvirksomhet samt egen produksjon.

VERDIGRUNNLAG

Profesjonalitet, innovasjon og engasjement. Det er verdier som preger virksomheten og bedriftskulturen vår. Nevotex jobber alltid for å yte best mulig service, holde avtaler og innfri kundenes forventninger.
 
Det gjør vi blant annet ved å finne effektive løsninger med riktig kvalitet, forsøke å oppnå maksimal forretningsnytte og ta ansvar for gode relasjoner med kunder, leverandører og samarbeidspartnere, jobbe for miljømessig, økonomisk og sosial bærekraft, være nysgjerrige, kreative og alltid se forbedringsmuligheter og ta initiativ til nye metoder og løsninger som skaper fordeler for kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

VIRKSOMHETEN

Nevotex Norge holder til på Sunnmøre, midt i møbelindustriens hjerte. Vårt hovedkontor betjener kunder over hele landet, med fokus på å yte best mulig service. Vi har også utstilt det meste av våre produkter, samt de fleste av våre selgere og produkteksperter.. På Sjøholt ligger også vårt største showroom, der kolleksjonene og produktene våre kan oppleves på nært hold.
KONTAKT

Vil du vite mer om Nevotex?

Ta kontakt, så forteller vi deg mer om hva vi har og tilby og hvordan vi kan hjelpe deg.