ET MER BÆREKRAFTIG SORTIMENT: EVOLUTION, SURF & WAVE

For å redusere innvirkningen på jordens ressurser mest mulig, er det viktig at vi utnytter alle restproduktene som blir skapt i tekstilproduksjonen.

De nye møbeltekstilene Evolution, Surf og Wave er alle laget av 100 % resirkulerte tekstiler. Rester fra produksjonen i veveriet males opp og omdannes til nye granulater som det spinnes nytt garn av. Dette materialet kalles olefin. Det betyr at restproduktene i produksjonen går tilbake i kretsløpet. Garnet er også farget uten forbruk av vann, noe som også er positivt for miljøet.

EVOLUTION

Evolution er et nytt tekstil med en fantastisk fin struktur som minner om følelsen av lin. Det egner seg svært godt i offentlige miljøer, men passer også fint inn i en moderne innredet stue. Vi har utviklet en bred og lekker fargepalett og tilbyr tekstilet i hele 30 ulike farger.

SURF & WAVE

Tekstilene Surf og Wave er også i kategorien utendørstekstil, noe som betyr at de kan brukes like godt innendørs som utendørs. De har begge en svært høy lysekthet, med en verdi på 7 på en åttepunkts skala. Du kan uten problemer plassere en sofa med dette tekstilet i en innglasset, vestvendt vinterhage! Kolleksjonen består av to ulike tekstiltyper – en ensfarget og en mer bouclé-lignende variant – i 14 forskjellige farger.