Vitoria
VITORIA er laget av den fineste anilinkvaliteten, myk og behagelig. Den er produsert i en ikke-giftig garveprosess der det aktive stoffet kommer fra olivenblad. I huden kan man se ekte og naturlige endringer som skaper en følelse av høy kvalitet. Råhudene er europeiske uten humper eller brennmerker og kommer fra nøye utvalgte leverandører i området nær garveriet.
Naturlige arr, merker etc. vil vises og forteller at dyret har hatt et godt liv, disse har ingen ting å si for kvaliteten på huden.
Fargeskygge kan oppstå da anilin er et naturlig produkt og hudene absorberer farge forskjellig..
Garve-konsentrat som brukes er et vegetabilsk konsentrat basert på et vandig olivenbladekstrakt som kommer som et biprodukt fra olivenblader som er fornybare råvarer.
Plante-ekstraktet er fritt for metaller og eventuelle kjemisk syntetiske reaktive garve-midler. Vannforbruket reduseres med 27 % sammenlignet med vanlig garve metoder. Videre tillater denne prosessen reduksjon av syrer, salter, syntaner og fargestoffer - sammenlignet med tradisjonelle garvemetoder. Det samme ekstraktet finnes i naturlig kosmetikk så vel som i ekstra jomfruolivenolje.
Fargeskygge kan oppstå da anilin er et naturlig produkt og hudene absorberer farge forskjellig..
Garve-konsentrat som brukes er et vegetabilsk konsentrat basert på et vandig olivenbladekstrakt som kommer som et biprodukt fra olivenblader som er fornybare råvarer.
Plante-ekstraktet er fritt for metaller og eventuelle kjemisk syntetiske reaktive garve-midler. Vannforbruket reduseres med 27 % sammenlignet med vanlig garve metoder. Videre tillater denne prosessen reduksjon av syrer, salter, syntaner og fargestoffer - sammenlignet med tradisjonelle garvemetoder. Det samme ekstraktet finnes i naturlig kosmetikk så vel som i ekstra jomfruolivenolje.
Alle råhuder kommer fra gårder sertifisert i Dyrevelferdsprogrammet.
Bruksområder
- Bekledning dekorasjon
- Bekledning offentlig miljø
- Møbelbekledning
Farger i kolleksjonen
4,6-5,2 m² | |
1,2-1,4 mm | |
Anilin, Olivenblad Garving | |
EUROPEAN | |
EN 1021-1 & 2 |
30000 (ISO 5402) | |
≥ 3 (ISO 11640) | |
≥ 3-4 (ISO 11640) | |
≥ 5 (ISO 105-B02) | |
≥ 3-4 (ISO 11640) |