Velkommen til vår oppdaterte nettbutikk

Vi lanserer ny en oppdatering av vår nettbutikk, for å gjøre den mer brukervennlig. Vi har lagt til en rekke nye funksjoner og et nytt design for å vise vårt produktsortiment på en mer oversiktlig måte.

Vår søkefunksjon hjelper deg med å finne produktet du leter etter, og trenger du hjelp finner du vår kontaktinformasjon på alle sider.

En nyhet for deg som kunde er at du nå under "Mine sider" kan se alle dine tidligere ordrer. Når du bestiller varer i butikken, kan du også velge alternativ leveringsadresse fra en liste som du også kan legge til nye adresser i om du ønsker det.

Nytt er også at du selv kan endre ditt passord. Du kan også enkelt sende informasjon om endring av din adresse og kontaktinformasjon. Som tidligere kan du selvsagt også lage dine egne favorittlister over de produkter du bestiller ofte.

Vi håper du vil like den nye nettbutikken, og at det blir enklere for deg å finne og bestille varer.
Vi vil gjerne ha hjelp fra deg til å forbedre nettbutikken ytterligere, og er derfor takknemlig hvis du sender oss forslag til forbedringer, eller hvis du finner noen feil. Send da til: post@nevotex.no

Du som allerede har brukernavn og passord behøver ikke gjøre noe da de blir uforandret.

Ønsker du tilgang til nettbutikken, fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg!

Kundservice

Har du spørsmål? Ønsker du å bli kunde hos oss? Er du kunde hos oss og vil ha tilgang til nettbutikken? For å bli kunde må ditt firma være registrerte med organisasjonsnummer, vi selger ikke direkte til deg som privatperson. Kontakt oss, og vi vil hjelpe deg.

Ring oss på tlf.: 70 27 37 70 mellom kl. 08.00-16.00.
E-post sendes til: post@nevotex.no

Besøksadresse hovedkontor: Sjukenesstranda 52, 6037 Eidsnes
Showrom Oslo: Drammensveien 130B3, 0277 Oslo
Postadresse:

Våre kontaktdetaljer finnes også nederst på siden i det sorte felt og viser når du surfer rundt i nettbutikken vår.

 

Kontakt oss

Du kan også kontakte oss via skjemaet nedenfor. Fyll inn din henvendelse og trykk på Send-knappen. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.