en-USsv-SEnb-NOda-DKet-EElt-LTfi-FI

Drømmefabrikken

Nevotex fabrikk i Narva er et moderne anlegg med de nyeste teknologiske løsningene. Vi har kompetanse og utstyr for å produsere alle typer produkter ut av tekstil, lær, kunstskinn og canvas. En av våre nyeste investeringer er en datastyrt skjæremaskin som forkorter ledetider enda mer. Våre spesialtilpassede symaskiner gir størst mulig fleksibilitet og mulighet til å sy avanserte detaljer. Fabrikken måler over 4000 m² og sysselsetter 50 fagfolk.

 

Drømmefabrikken. Det er det vi kaller vår egen sømfabrikk i Narva, Estland. Vi bringer dine ideer ut i livet og tar ansvar for den komplette løsningen hele veien til sluttproduktet. Overlegen kvalitet og leveransepresisjon er vårt fremste kjennetegn. Valget av Narva var ikke tilfeldig; regionen har en lang tekstiltradisjon, så du kan være sikker på at våre ansatte er erfarne og dyktige. Her har vi funnet det riktige nivået på håndverk og oppmerksomhet på detaljer som vi og våre kunder krever. Plasseringen er også nær våre markeder i Skandinavia og sentrale deler av Europa. Sømfabrikken er et heleid datterselskap av Nevotex AB og drives under svensk ledelse.

La oss være din kreative partner
Bruk vår kompetanse og kapasitet jevnlig, eller på prosjektbasis. Vi gjør jobber for møbelindustrien, samt båt, campingvogn og bilprodusenter. Vi har også stor erfaring med å sy for hjelpemiddelindustri, og vi elsker å hjelpe innredere og møbeltapetserere til å fullføre sine prosjekter, for eksempel konseptdesign for hoteller og restauranter. Vi tilbyr kutte- og sømtjenester i alle materialer: tekstiler, canvas, kunstlær og hud/lær i alle teksturer.

En levende dialog
Som vår kunde har du en enkelt kontakt med oss. Vårt prosjektteam ved Nevotex i Sverige utvikler et forslag basert på dine ønsker og følger opp kommunikasjon og høy kvalitet gjennom hele prosjektet. Vi er kjente for vår leveringssikkerhet, korte ledetider, klar informasjon og svært høy kvalitet.