en-USsv-SEnb-NOda-DKet-EElt-LTfi-FI
  • VI DELER DIN LIDENSKAP!

    Velkommen til Nevotex.NOEN TING BLIR BARE VAKRERE MED TIDEN.

Nevotex er en av Skandinavias ledende grossister av tekstil, hud og materialer til aktører innen innredning og stoppmøbelindustri. Allerede i 1886 startet Henry I C Lovegrove en vadd-fabrikk i Nässjö i Sverige. Blant kundene var det også den gang mange møbelbedrifter. Etter hvert som tidene og markedet endret seg, ble det slutt på vadd-produksjon og Nevotex gikk over til og bli en ren grossistbedrift.


SKANDINAVIA OG BALTIKUM

I takt med tiden har vi introdusert nye, inspirerende og miljøvennlige produkt som forenkler kreativt arbeid, håndverk og industriell produksjon. Vi anstrenger oss hele tiden for å utvikle vårt sortiment til å ligge «et skritt foran», både når det gjelder trender og materialer. I dag har vi avdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland og Litauen, og Konsernet har også en egen sømfabrikk i Estland. Totalt er vi et hundretalls medarbeidere med lidenskap for form, farge og mønster.

Kunstlær fra Nevotex til sykehus, legekontor og treningsbenker.

Kunstlær fra Nevotex til sykehus, legekontor og treningsbenker.

Illusion og Peri er spesielt godt egnet til bruk på sykehus, legekontor, og Pandoria er perfekt til treningsbenker. 

Ved å velge kunstlær som bekledning på dine møbler får du en kombinasjon av god slitestyrke og enkelt vedlikehold.  Nevotex lagerfører kunstlær med mange forskjellige overflatestrukturer og farger. Kunstlær blir brukt på alle typer møbler både inne- og utendørs, båtstoler, bilseter, osv. Ta gjerne kontakt med oss for hjelp til å finne riktig kvalitet til ditt behov.

Møbelhud av topp kvalitet

Møbelhud av topp kvalitet

Nevotex kan tilby et stort utvalg av kvaliteter og farger med møbelhud, til meget konkurransedyktige priser.
Enten du ønsker et møbel med slitt «Vintage look» eller er ute etter den"spesielle fargen" vil du finne riktig hud hos Nevotex. Ta gjerne kontakt med oss for hjelp til å finne riktig kvalitet til ditt behov.
Skumplast og innerputer

Skumplast og innerputer

Nevotex lagerfører skumplast  og innerputer i mange kvaliteter og størelser. Til hage- og båtputer anbefaler vi spesialskum Labyrinth Gunstige priser og rask levering, det er Nevotex.

Kromfri møbelhud Challenger

Kromfri møbelhud Challenger

Challenger er en myk og behagelig møbelhud i semianilin kvalitet, produsert i Italia av europeisk råvare.  En kromfri og miljøvennlig garveprosess er også med på å gjøre Challanger til et godt og trygt valg til dine møbler.  Størrelsen på hudene er ca 5 m2, og den lagerføres i 34 farger !

12

Nyheter

  

VÅRE VAREMERKERUnited Fabrics er vår omfattende kolleksjon av innredningstekstiler, som vi stadig utvikler og fornyer i samarbeid med noen av verdens ledende veverier. Siden Nevotex er en frittstående aktør har vi muligheten til å fritt velge våre samarbeidspartnere, som da også merkes på vårt brede og varierte sortiment.


Les mer om United Fabrics


Nevotex United Leather er vår kolleksjon med møbelhud og kunstlær. Vi har spesiell god kompetanse på dette området og tilbyr et bredt utvalg fra noen av markedets fremste produsenter. En gjennomgående høy kvalitet på hudene optimerer materialforbruket og kostnadseffektiviteten.


Les mer om United Leather
Velkommen til Nevotex Norge

Produktkatalog 2019-2020

Produktkatalog for 2019-2020, 241 sider fylt med produkter for deg og din bedrift, klikk her les den direkte på nettet.Produktinformasjon

Klikk her for produktinformasjon.
Nevotex Showroom Oslo

Besøk gjerne vårt showroom i Drammensveien 130 B3 (Thunehjørnet) på Skøyen i Oslo. Her finner du prøvekolleksjoner fra vårt rikholdige sortiment i møbelstoffer, møbelhuder, kunstlær og andre varer.CASES by Nevotex